Tuinman Hillegom

Als u een tuin heeft, wilt u daar vanzelfsprekend zoveel mogelijk van genieten. U wilt een mooie, nette tuin, maar heeft niet de tijd deze zelf te onderhouden of u heeft twee linker handen. Dan kunt u wel wat hulp en advies van een tuinman gebruiken. Naast dat niet iedereen tijd of zin heeft een tuin te onderhouden, komt daar ook nogal wat kennis bij kijken en als u niet de beschikking heeft over de spreekwoordelijke 'groene vingers' , dan kan hoveniersbedrijf Stijlvolle Tuinen, dé tuinman voor Hillegom, u helpen. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een professioneel onderhouden tuin. Behalve opdrachten voor particulieren bedienen wij ook de zakelijke markt. Een bedrijf heeft baat bij een goed onderhouden en aantrekkelijke tuin, het is het eerste dat (potentiële) klanten zullen zien en is dus een soort visitekaartje.

Als tuinman in Hillegom zijn wij zowel incidenteel als periodiek inzetbaar. In dit laatste geval kunt u denken aan een onderhoudscontract, waarbij uw tuinman uit Hillegom volgens afspraak het tuinonderhoud verricht. Dit kan variëren van het winterklaar maken van de tuin tot het wekelijks maaien van het gazon; in overleg is er van alles mogelijk bij ons. Wij combineren twintig jaar ervaring met passie voor het vak en zijn daarmee de beste keuze als tuinman in Hillegom!

Tuinman Hillegom: Geen ontwerp is hetzelfde

Er zijn verschillen tussen een tuinman en een hovenier. Een tuinman wordt doorgaans ingezet voor de kleinere klussen en is meer een onderhoudsman te noemen. Een hovenier doet het grotere, uitgebreidere werk. Wij van Stijlvolle tuinen hebben beide professionals in huis.

Het laten onderhouden van uw tuin door de tuinman begint altijd met een goed advies. Graag koppelen wij onze expertise aan de wensen van u als klant. Via korte lijnen en een vast aanspreekpunt zorgen wij dat uw wensen altijd centraal staan. Als dé tuinman van Hillegom hebben wij een gedreven team van enthousiaste specialisten in dienst. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en worden voortdurend bijgeschoold, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. De ruim twintig jaren tuinervaring van ons bedrijf en dit gedegen opleidingsniveau, zorgen ervoor dat wij werken op een kwalitatief hoogstaand niveau op tuingebied. Meedenken met de klant is voor onze tuinmannen vanzelfsprekend. Bij Stijlvolle Tuinen staan klantgerichtheid en een hoog serviceniveau namelijk voorop. Wij streven ernaar uw dromen op tuingebied waar te maken. Wij werken met kwalitatief goed materiaal, zodat u gegarandeerd bent van gedegen vakwerk.

Tuinman Hillegom?: kies voor Stijlvolle Tuinen

Edwin van der Weijden is de eigenaar van Stijlvolle Tuinen. Hij wist vroeger, werkende in de tuin van zijn ouders, al dat hij tuinman wilde worden. Hij doorliep twee tuinbouwscholen. Na een periode als tuinman in loondienst, kocht Van der Weijden twintig jaar geleden het hoveniersbedrijf dat uiteindelijk hoveniersbedrijf Stijlvolle Tuinen werd.

Inmiddels is Stijlvolle Tuinen een gevestigde naam, onder meer als tuinman in Hillegom en omgeving. Stijlvolle Tuinen is aangesloten bij branchevereniging VHG. Woont u in Hillegom en wilt u een tuinman inzetten? Neem gerust en vrijblijvend contact op met Stijlvolle Tuinen. Wij laten uw dromen op tuingebied uitkomen!

Tuinman Hillegom Tuinman Hillegom Tuinman Hillegom