Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Stijlvolle Tuinen

Het tuinieren zit Edwin van der Weijden al vroeg in de vingers. Vanaf het moment dat hij een schoffel kan vasthouden, helpt hij zijn vader in hun groentetuin. Zijn ouders zien tuinieren en het verbouwen van groenten als hobby. Edwin niet, hij besluit er na de middelbare school zijn beroep van te maken. De tuinbouwschool in Overveen en later de middelbare tuinbouwschool in Boskoop leren hem de fijne kneepjes van het vak. Omdat hij dan al een voorkeur heeft voor particuliere tuinen, kiest hij de specialisatie Aanleg & Onderhoud.

Scholier zoekt tuin om te onderhouden
Een advertentie bij de supermarkt levert hem zijn eerste klanten op. Toch besluit hij in loondienst te gaan om ervaring op te doen en te leren van collega’s. In 1995 Edwin komt het hoveniersbedrijf te koop, een kans die hij met beide handen aangrijpt. Onder de naam Stijlvolle Tuinen begint hij met een frisse wind en nieuwe ideeën met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

In de afgelopen decennia is hoveniersbedrijf Stijlvolle Tuinen uitgegroeid tot wat het nu is: een gevestigd bedrijf met veel ervaring en een uitgebreid dealernetwerk (Royal Grass®, Greenwall® en Quick Hedge®). Het vaste team van medewerkers maken van elke tuin een buitenthuis. Een plek om te spelen, werken, genieten, rusten, tuinieren of om alleen maar naar te kijken.