Hovenier Hillegom

Vanzelfsprekend wilt u zo veel mogelijk van uw tuin genieten. Uiteraard gaat die vlieger ook op als u in Hillegom woont. Wilt u een mooie en nette tuin, maar heeft u twee linker handen of geen tijd om uw tuin onder handen te nemen, dat kunt u vast wel de hulp en het advies gebruiken van een hovenier die werkzaam is in Hillegom en omgeving.

In Stijlvolle Tuinen vindt u een uitstekende partner, want wij zijn dé hovenier van Hillegom. Wij werken al ruim twintig jaar met veel ervaring en een duidelijke visie als hoveniersbedrijf en zijn daarmee dé hovenier van Hillegom.

De meerwaarde van uw tuin begint bij een goed advies, zoals bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud ervan. Voor Stijlvolle Tuinen is dit ons dagelijks werk. Uw wensen koppelen wij graag aan onze jarenlange expertise op tuingebied. Een groot voordeel is dat u bij ons altijd ëën persoon hebt als vast aanspreekpunt, die bekend is met uw specifieke situatie.

Hovenier Hillegom: Voor particulieren en bedrijven

U staat als klant centraal bij ons. Behalve particuliere klanten bedienen wij ook de zakelijke markt. Voor deze laatste categorie geldt dat de buitenkant van het bedrijf ook de binnenkant vertegenwoordigt: uw tuin is tevens uw visitekaartje. Zorg dus dat deze er mooi en netjes bij ligt! Een hovenier uit Hillegom neemt hierbij de zorg uit handen.

Op het gebied van tuinontwerp kunt u van ons als hovenier in Hillegom een moderne en professionele werkwijze verwachten. Als dé hovenier van Hillegom werken wij met een team van gedreven en enthousiaste vakmensen, die van aanpakken weten. Stijlvolle Tuinen garandeert een hoog serviceniveau op tuingebied. Wij staan voor een gedegen kwaliteit, vele jaren tuinervaring en voor gekwalificeerd personeel. Stijlvolle Tuinen is een eigentijds bedrijf dat een moderne werkwijze hanteert. Op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen wordt ons personeel voortdurend bijgeschoold.

Hovenier Hillegom: Meedenken met de klant

Meedenken met u als onze opdrachtgever is onze dagelijkse werkwijze: uw wensen vormen de leidraad en staan altijd voorop, zodat wij uw dromen op tuingebied laten uitkomen. Stijlvolle Tuinen verwezenlijkt uw wenstuin doordat wij ons verplaatsen in uw levensstijl en visie, en daarop bouwend met veel zorg en oog voor detail uw tuin creëren. Standaard bij dé hovenier in Hillegom.

Wij staan natuurlijk ook voor u klaar op het gebied van onderhoud, naast het ontwerpen en realiseren van tuinen. Uw tuin krijgen we in tiptop conditie en ontzorgen u daarmee volledig. Zowel periodiek als incidenteel kan uw tuin door Stijlvolle Tuinen onder handen worden genomen, wat wel zo comfortabel is als wij u als klant een totaaloplossing aanbieden. Wij werken bij uitstek met kwalitatief hoogstaand materiaal, zodat u als klant altijd het voordeel heeft. Dat is vanzelfsprekend voor een hovenier in Hillegom!

Hovenier Hillegom Hovenier Hillegom Hovenier Hillegom